Bestuurslid 1

Welkom op de webpage van een bestuurslid.

Inmiddels maak ik alweer een paar jaar deel uit van de stichting. Niet zo lang als menig ander lid maar ik heb toch het 20-jarig jubileum mee mogen maken. En dit jaar hoop ik het 25-jarig jubileum mee te mogen vieren.

Reden dat ik mee ben gaan doen was dat ik al langere tijd nieuwsgierig was naar de stamboom van mijn familie. Ook wist ik al een poos dat de stichting er was, die had ons al jaren terug een keer benaderd.

Maar wegens tijdgebrek was het er lange tijd niet van gekomen om kontakt op te nemen. Nadat ik een keer langs ben geweest op een familiedag ging het echter snel. De stichting kon meer gegevens van mij boven water halen dan ik ooit gedacht had. Dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt en al gauw bleek dat ik ook een steentje kon bijdragen.

Zo ben ik begonnen met deze website te bouwen en zorg te dragen dat de stamboom van onze familie op het internet op een eenvoudige wijze inzichtelijk wordt. Waarmee ik meteen het doel van onze stichting wil benadrukken: voor mij is de stichting vooral bedoeld om meer te weten te komen van onze geschiedenis.

En hoe meer je van je afkomst weet, hoe meer je begrijpt van het heden waarin je met elkaar leeft. Verder ben ik bezig met een cursus Genealogie en hoop begin 2015 mijn examen te halen.

Goed, dat was 'ie even. Als je ook nog wat van mijn gezin wil weten, links staan een paar links :-)Stamboom Forum Logo

Vindt mij ook op Stamboom Forum.


Facebook

Of op Facebook.

Familiestichting Sparreboom
2015